about

Myynnin työkalupakki

Oivallusta ja osaamista myynnin kehittämiseen ja kansainvälistymiseen!

Myynnin työkalupakki on tarkoitettu yritysten välistä kauppaa tekeville kasvuyhtiöille, erityisesti yritysten ylimmälle johdolle, myyntijohdolle ja myyntitiimeille.

Kun tiedät, että haluat kehittää yhtiösi myyntiä, tai olet suunnittelemassa kansainvälistymistä, kannattaa tälle listalle liittyä.

Lue lisää
about

Tilaa tästä ilmainen Myynnin työkalupakki!

tilaamyynnintyokalupakki
work

Mitä saat, kun tilaat ilmaisen Myynnin työkalupakin?

Saat Myynnin työkalupakissa vinkkejä ja ohjeita koskien myynnin eri osa-alueita.

Ensimmäisenä tulen pureutumaan asiakkaiden löytämiseen ja sen eri keinoihin. Seuraavana vuorossa on tuotteistus, jonka jälkeen pureudun myyntimenetelmiin.

Seuraavat kaksi käsittelyn kohdetta ovat myynnin ja myyntitiimin johtaminen, sekä kansainvälistyminen. Saat heti tilauksen yhteydessä pdf-muotoisen myynnin toimenpiteiden tarkastuslistan ja johdannon Myynnin työkalupakkiin, joka toimii tietysti myös myyntistrategian ja -toimien, sekä kansainvälisen kaupan suunnittelun runkona.

Myynnin työkalupakissa tulet saamaan valmiiksi pureskeltuja kompakteja myynnin tietopaketteja tasaisin väliajoin siten, että niiden sisäistäminen on helppoa ja nopeaa myös oman työn ohessa.

Kirjaan kootun sisällön lisäksi käsittelen tässä Myynnin työkalupakissa myös luennoilla osallistujien kanssa käsiteltyjä myynnin esimerkki-caseja, jotta mailien sisältö on mahdollisimman konkreettinen.

work
Contact

”Valmennukseni auttavat sinua kehittämään yrityksesi myyntiä ja tekemään enemmän kauppaa”

OTA YHTEYTTÄ

Contact