Verkkokurssit

Työssäni Sofia Digitalin myynti- ja markkinointijohtajana käytän sähköisiä markkinointikanavia pääasiallisena leadienhankintakanavana. Olen luonut ensimmäiset koulutukseni näiden parhaiden käytäntöjen pohjalta jakaakseni onnistumisen menestysreseptit myös sinun yrityksesi kanssa.

Johdanto inbound-markkinointiin

Kurssi saatavissa tallenteena
€89
  • Tämä kurssi on yleiskatsaus inbound-markkinointiin. Ostokäyttäytyminen on muuttunut viimeisten vuosien aikana siten, että asiakkaat tutkivat itse Googlella vaihtoehtoisia ratkaisuja ja tekevät jopa 80% ostopäätöksestä ennen kuin ottavat yhteyttä myyjään. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ja palvelujen tulee löytyä verkosta. Samalla tulee tarjota tärppejä verkkosivuilla, kuten yhteydenottolomakkeita ja whitepapereita, jotta asiakas voi jättää yhteystietonsa. Nämä asiakkaat ovat jo tekemässä ostopäätöstä, joten inbound-markkinoinnin kautta tulevat leadit ovat kuumia. Tässä koulutuksessa kerron, miten voit käynnistää inbound-markkinoinnin yrityksessäsi.

Myynnin vaikuttavuus

Keskiviikkona 28.3. klo 14
€89
  • Myynnin vaikuttavuuden verkkokurssissa keskitytään itse myyntityöhön bookkauksesta clousaukseen, kysymysten käsittelyyn ja tarjoustyöskentelyyn.

LinkedIn myynnin työkaluna

Kurssi tulossa keväällä 2024
€49
  • Tämä kurssi käsittelee yleiset myynnin menetelmät LinkedInissä aina oman profiilin kehittämisestä julkaisemiseen ja LinkedInin käyttöön suoramyyntityökaluna.

Tilaa ilmainen Myynnin työkalupakki sähköpostiisi.

Saat Myynnin työkalupakissa vinkkejä ja ohjeita koskien myynnin eri osa-alueita. Kun tiedät, että haluat kehittää yhtiösi myyntiä tai olet suunnittelemassa kansainvälistymistä kannattaa tälle listalle liittyä. Tilauksen yhteydessä saat yhteenvetona koosteen myynnin eri osa-alueista ladattavana pdf-dokumenttina.

myynnin-pakki
Contact

”Valmennukseni auttavat sinua kehittämään yrityksesi myyntiä ja tekemään enemmän kauppaa”

OTA YHTEYTTÄ

Contact